DergiPark logo
  • Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Journal of Gastronomy Hospitality and Travel

Cilt: 1 Sayı: 1, 1.02.2018

Yıl: 2018

Araştırma Makalesi

 

1. Travel Agencies and Gastronomy Tourism: Case of Iata Member A-Class Travel Agencies

Duran Cankül , İbrahim Demir

Sayfa : 3-10
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

2. (The Probable Effects of Global Warming and Ecological Footprint on Food and Beverage Sector)

Selin İlsay , Murat Doğdubay

Sayfa : 11-17
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

3. Investigation of The Needs of Higher Education Tourism Students for English

Davut Uysal , Saadet Pınar Temizkan , Nazmi Taslacı

Sayfa : 18-28
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

4. (Food and Beverage Business and Social Media Usage)

Duran Cankül , Merve Metin , Damla Özvatan

Sayfa : 29-37
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

5. Service Quality, Destination Image and Revisit Intention Relationships at Thermal Tourism Businesses

Beybala Timur

Sayfa : 38-48
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1, 1.02.2018
    • Cilt: 1 Sayı: 2, 1.06.2018
    • Cilt: 2 Sayı: 1, 23.07.2019